Ugrás a csatariplast.hu termékoldalra

30 éve a villamosipar szolgálatában


Az alábbiakban bepillantást nyerhet a Csatári Plast Kft és a Jáger csoport 30 éves történetébe, megismerheti a cég életének fontosabb eseményeit, mérföldköveit!

Ugrás a csatariplast.hu termékoldalra Continue to csatariplast.hu

Csatári László egy használt esztergagéppel elindítja vállalkozását. A megalakulásakor mindössze 4 főt foglalkoztató cég eleinte főként fém alkatrészek gyártásával vesz részt a villamossági dobozok gyártásában.


1987

Megkezdődik a saját készítésű távközlési dobozok tömeggyártása. Az országszerte használatban levő dobozok 25 éves kültéri használata ma is mutatja a termékek minőségét és tartósságát.


1992

Folytatódik a fém és műanyag alkatrészek beszállítása nagyvállalatok számára. Csatári László ekkor veszi át először az Év Vállalkozója díjat.


2000

Elkezdődik a PVT (Pannon Villamos Tokozat) típusú villamos fogyasztásmérő szekrények gyártása, mely által a vállalat a magyar háztartások elválaszthatatlan részévé válik.


2003

Előbb a CSE típusú elosztószekrények, majd 2012-ben a Jáger típusú szabadtéri szekrények nyerik el a Magyar Termék Nagydíjat. Csatári Lászlót a Magyar Gazdaságért díjjal tüntetik ki.

Ugyanebben az évben Csatári László megvásárolja a Herendi Majolikagyárat.


2007

A Jáger típusú szekrénycsalád a Magyar Innovációs Szövetség különdíjában részesül. A vállalat termékei immár az egész világra eljutnak. A vevők Kanadától Szingapúrig rendszeresen és közvetlenül vásárolják meg a kimagasló minőségű villamos tokozatokat.


2013

A miniszterelnök átadja az egymilliomodik Csatári Plast gyártmányú villamos fogyasztásmérő szekrényt.


2016